Мед Атлант

“Івано-Франківськводоекотехпром” просить мешканців погасити борги, інакше можлива погодинна подача води

У “Водоекотехпромі” просять франківців погасити заборгованість, бо вона зросла до великих розмірів.

Відповідне звернення опублікував на сторінці підприємства речник “Івано-Франківськводоекотехпром” Володимир Шпег. Для підприємства недоотримання коштів є дуже збитковим.
“Нам також потрібно своєчасно оплачувати комунальні послуги, а саме за електроенергію, без якої ви просто не зможете отримати воду в свої будинки, квартири. Тому що нас можуть відключити за заборгованість”, – йдеться у повідомленні.
Якщо підприємство не погасить борг, то перейде на погодинну подачу води: “Ми дуже хочемо, щоб у Вас було цілодобове водопостачання, але якщо будуть виникати у нас заборгованості перед представниками “Прикарпаттяобленерго”, ми змушені будемо переходити на погодинну подачу води, але ми б не хотіли цього робити”.
Збільшення ціни на електричну енергію, призвело до великих перевитрат нашим підприємством, за цей рік уже на вісім мільйонів. Ці витрати не були включені в той тариф, який ви оплачуєте. На сьогоднішній день заборгованості перед енергетичною компанією у нас немає, ми своєчасно стараємося погасити все це, але недоотримання Ваших коштів впливає також і на саме підприємство. Це можливість більше розвивати підприємство, закупляти нове обладнання і не тільки”, – написав Володимир Шпег.
У свою чергу Іван Палімон, в.о. генерального директора КП “Водоекотехпром” зауважив, що на сьогоднішній день питання погодинного включення води не розглядається: “Зрозумійте, що це теж велика робота. Тут треба проводити регулювання системи подачі води, включення-відключення насосних агрегатів. Для того, щоб ми свого часу перейшли на цілодобове водопостачання, затрачено було дуже багато енергоресурсів, коштів”.
Детальніше в сюжеті “РАІ”:

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...