Мед Атлант

В мережі оприлюднили відео в пам’ять Кузьмі, якому сьогодні виповнився б 51 рік. ВІДЕО

Сьогодні Кузьмі виповнився б 51 рік. В честь цього в мережі оприлюднили відео-нарізку його інтерв’ю.

Щирий, небайдужий та усміхнений, він нікому не спускав хамства та не боявся говорити правду в обличчя. Навіть собі. А яким ви пам’ятаєте Кузьму Скрябіна? Про дитячі мрії та особисті обіцянки – у відео Суспільне Око!

 

 

А пам'ятаєш?..

Сьогодні Кузьмі виповнився б 51 рік. Щирий, небайдужий та усміхнений, він нікому не спускав хамства та не боявся говорити правду в обличчя. Навіть собі. А яким ви пам’ятаєте Кузьму Скрябіна? Про дитячі мрії та особисті обіцянки – у відео Суспільне Око!Дякуємо за матеріали:1+15 каналРКПІstars channelLepta TV1tv.kr.ua#Opendata #Суспільнеоко #Неймовірні_українці #Кузьма_Скрябін #Андрій_Кузьменко #артист #співак #Скрябін #справжній #Кузьма_живий #Старі_фотографії #музика #легенда #українське

Опубліковано Суспільне Око Вівторок, 13 серпня 2019 р.

Нагадаємо, що згідно з офіційною версією МВС 2 лютого 2015 року близько 8:20 (за твердженням концертного техніка гурту «Скрябін» Ю. Лисяка це сталося близько 7:00; за даними слідства, про які повідомила UkrMedia, виклик на підстанції швидкої медичної допомоги був зафіксований о 6:54) загинув в автокатастрофі біля села Лозуватка Криворізького району Дніпропетровської області.

Того ж дня прес-служба департаменту Державної автомобільної інспекції МВС Україниповідомила, що, за попередніми даними, на 86 км траси Кривий Ріг — Кіровоград відбулося зіткнення позашляховика Toyota Sequoia, за кермом якого перебував співак, і молоковоза ГАЗ-53. Від отриманих травм Андрій Кузьменко загинув на місці.

Кузьменко повертався з Кривого Рогу, де напередодні його гурт дав концерт. У фатальній ДТП постраждали також дві жінки — пасажирки автівки Кузьменка та молоковоза відповідно; їх доправили до криворізьких лікарень № 2 та № 9. Водій молоковоза протягом усього часу слідчих дій перебував на місці ДТП.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...