Мед Атлант

Стали відомі деталі нещасного випадку на Буковелі

Ввечері, 17 серпня, у Карпатах на території “Буковелю” стався нещасний випадок. 

На екстремальному атракціоні “Маятник” обірвався синтетичний канат, який слугував як відтяжка для маятника. У зв’язку з тим двоє відвідувачів екстремальної розваги травмувались. Уже через 3 хвилини після інциденту на місце події прибули рятувальні реанімобілі для надання допомоги постраждалим, інформує адміністрація “Буковелю”.
“Там же, на місці, їх було підключено до систем інтенсивної терапії та була надана вся необхідна першочергова допомога. Після чого, було прийняте рішення невідкладно госпіталізували їх”. 
Станом на зараз, ранок 18 серпня, стан обох постраждалих стабільний. Загрози життю обох людей немає. Тривають лікувальні процедури. Постраждалим і їх родинам, надається повна та всебічна допомога, запевняє адміністрація “Буковелю”.
Щодо технічної сторони випадку, то наразі ведеться розслідування інциденту. Обірваний синтетичний канат відправлений на експертизу, тривають слідчі дії. Підприємець, який є власником даного атракціону та орендував території для своєї діяльності на курорті, надає всю необхідну інформацію компетентним органам. 
У зв’язку з інцидентом, на курорті проводиться додаткова позапланова перевірка всіх екстремальних атракціонів та розваг. Безпека наших гостей – наш найбільший пріоритет, – зауважують у “Буковелі”.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...