Мед Атлант

У Франківську взялись за облаштування великого двору на Симоненка-Миколайчука. ФОТО

В Івано-Франківську розпочали благоустрій у дворі на вул. Миколайчука, 20 А, 22-26 – вул. Симоненка, 26, 28, 30.

Роботи справді багато, адже хочемо, щоб ця територія була максимально зручною і функціональною для мешканців. Саме тому розробили проект, який передбачає розділення двору на зони, – дописує на своїй сторінці колишній секретар Івано-Франківської міської ради Оксана Савчук.

В так званій пасивній частині облаштують місця для паркування авто. Активна ж зона поповниться ігровим і спортивним майданчиками, вуличними меблями, прогулянковими доріжками. Також заасфальтують проїзди та додатково озеленять територію.

Минулого року ми зустрічалися разом із мешканцями двору на вул.Миколайчука, 20 А, 22 -26 – вул.Симоненка, 26, 28, 30, щоб обговорити деталі проектування та врахувати всі побажання. Після другої такої зустрічі погодили деталі плану й уже цього року змогли приступити до виконання робіт. Саме у цьому дворі знаходиться мурал, який ми відкрили минулого року. Він нагадує про сімейне дозвілля. Сподіваюся, що у новому дворі батьки активно проводитимуть час разом зі своїми дітьми, – додає Савчук.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...