Мед Атлант

В Івано-Франківську обирають запобіжний захід рекетиру з Калуша

 Сьогодні, 19 серпня, обирають захід для затриманого у Калуші “кримінального авторитета” на прізвисько “Бритий”.

Затриманий не хотів заходити до зали суду при присутності преси. Його переконали, що у залі журналістів нема і його не зніматимуть. Затриманий зайшов у залу в окулярах, прикриваючи обличчя аркушем. Судове засідання веде суддя Олег Шамотайло.

На засіданні суддя зауважив, що на допит свідків не має підстав. Прокурор зауважив, що затриманий може переховуватися від суду, бо він неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за схожі злочини. Також затриманий має можливість впливати на свідків, може переховуватися закордоном. Тому про м’якший запобіжний не може йти мови.

Окрім цього, потерпіла при допиті повідомила, що їй погрожують. Прокурор запропонував обрати запобіжний захід у вигляді триманні під вартою терміном 60 днів. Адвокат затриманого зауважив, що потерпіла позичила у того 121 тисячу доларів. Про це свідчить відповідна розписка. Частину цих коштів і забирав він ще з одним чоловіком.

Зі слів адвоката, жінка не хотіла віддавати кошти, тому й звернулася у відповідні органи. Сам затриманий заявив, що він хвора людина і йому треба лікуватися.

Деталі повідомимо згодом.

16 серпня у Калуші затримали місцевого “кримінального авторитета”, що намагався отримати від підприємця 10 тисяч доларів. Чоловік відомий у місті тим, що “вибивав” у підприємців неіснуючі борги, а у разі несплати погрожував фізичною розправою. Раніше вже був засуджений.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...