Мед Атлант

Юні прикарпатці зіграли у представницькому міжнародному турнірі «Cup of Lviv (standart)»

У Львові з 18 до 22 серпня відбувався найпотужніший Міжнародний Шаховий Фестиваль в Україні – «Відкритий Кубок Львова – 2019».

В головному турнірі Cup of Lviv (standart) за нагороди змагалися представники 18 федерацій. 195 шахістів, зокрема, 12 Міжнародних Ґросмайстрів, 1 Міжнародний Ґросмайстер серед жінок, 19 Міжнародних Майстрів, 2 Міжнародні Майстри серед жінок, 17 Майстрів ФІДЕ та 2 Міжнародні кандидати в майстри грали за регульованою швейцарською системою 9 турів.
Івано-Франківську область представили вихованці Івано-Франківської ДЮСШ №3 Кандидати в майстри спорту України Юліан Мальований (тренер Ігор Кобилянський) та Ігор Нагорний (тренер Ігор Кобилянський).
Набравши 6 очок у 9 партіях, а серед суперників 2 Міжнародні Ґросмайстри, 2 Міжнародні Майстри та 1 Майстер ФІДЕ, Юліан Мальований розділив 15-36 місця (за додатковими показниками виборов 33-тє місце) та додав 60 пунктів до міжнародного рейтингу зі Класичних Шахів.
Ігор Нагорний набрав 4½ очки (серед суперників 1 Міжнародний Ґросмайстер серед жінок та 2 Майстри ФІДЕ) та опинився у групі шахістів, які розділили86-107 місця (за додатковими показниками 99-те місце) та додав до міжнародного рейтингу 16 пунктів.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...