Мед Атлант

На Івано-Франківщині в ДТП травмовано шестеро осіб, одна людина загинула: деталі

Аварії травилися на Надвінянщині та Тисмениччині.

Сектор комунікації поліції Івано-Франківщині повідомив деталі ДТП. 1 вересня, близько 17 години на ділянці автодороги “Делятин-Раківчик”, що в смт. Ланчин, Надвірянського району трапилась аварія. Як попередньо встановлено, 34-річний мешканець району, на автомобілі “Фольксваген Пассат” не справився з керуванням, автомобіль розвернуло. Як результат водій виїхав за межі проїзної частини дороги, де в’їхав в огорожу та дерево.

Внаслідок аварії водій від отриманих травм загинув на місці, а пасажири 1993, 1984, 1989, 1979 р.н. з тілесними ушкодженнями різного ступеня тяжкості доставлені у Надвірнянську Центральну районну лікарню.

Цього ж дня ще одна дорожньо-транспортна пригода сталася в с. Радча, Тисменицького району. 20-річний водій, житель району, керуючи автомобілем “Toyota Hilux” на іноземної реєстрації виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся із мопедом під керуванням 17-річного водія, який рухався в протилежному напрямку.

Внаслідок ДТП водій і пасажир мопеда отримали тілесні ушкодження та госпіталізовані в Івано-Франківську ОДКЛ.

Водій автомобіля перебував у стані алкогольного сп’яніння, під час медосвідування у нього виявили 1,41 проміле алкоголю. Наразі чоловіка затримано в порядку ст. 208 КПК України, оголошено про підозру в скоєнні злочину. Невдовзі суд обере підозрюваному запобіжний захід.

За фактами порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобам відкрито кримінальні провадження за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України. Слідчі з’ясовують усі обставини події.

Поліція Прикарпаття звертається до водіїв не сідати за кермо в нетверезому стані, не порушувати Правила дорожнього руху, переконуватися у безпечності маневрів, адже це призводить до непоправних наслідків.

Читайте також: У мережі оприлюднили фото і відео з місця смертельної аварії на Надвірнянщині.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...