Мед Атлант

Як зірки зводили дітей до школи. ФОТО

Сьогодні, 2 вересня, знаменитості, як і багато хто з українців, повели своїх дітей до школи.

Зіркові батьки не змогли пропустити День знань у своїх дітей, тож не лише супроводили їх до школи, а й поділилися, як минула подія. Так от продюсер Потап запостив у фотоблогу знімок, де постає  з колишньою дружиною Іриною Горовою та їхніми дітьми – Андрієм та Наталею. Вони проводжали хлопчика до п’ятого класу, повідомляє ТСН.

Ведуча ж ТСН Лідія Таран повідомила, що її донька Василина пішла до шостого класу. Для такої важливої події знаменита мама підготувалася ретельно та блищала у гарній жовтій сукні з принтом з блакитними квітами.

“Перший раз в 6 клас. Василинка погано приховує ентузіазм, бо школу свою любить. Легкого і плідного нам шкільного року, любі дорослі, прорвемось”, – побажала Таран батькам учнів.

Своєю чергою ведуча “ТСН.Ранок” Марічка Падалко показала, що родиною у повному складі пішли до школи у вишиванках. “Полетіли”, – оптимістично прокоментувала знімок з родиною зірка “1+1”.

Співак Олександр Пономарьов повів свого сина Сашка вже до 7 класу, а батькам і школярам побажав гарного навчального року.

“В перший раз в 7-й клас! Головне не думати про швидкоплинність часу! Згадався анекдот: Їжак сидить на пеньку і медитує: – Я не пукну, я не пукну, я не пукну! Не стримався і пукнув ! – це не я , це не я, це не я. Гарного всім нам нового навчального року!”.

А от зіркове подружжя – співачка Alyosha і фронтмен гурту “Антитіла” Тарас Тополя свого старшого сина Романа віддали до першого класу.

” Ну ось і наш старший синочок став школяриком. Наче ж тільки народився! Чому так швидко плине час?… Вітаю всіх з початком нового! Нехай буде у діток бажання навчатися, від нього залежить все! А ми допоможемо і будемо найкращими друзями” – пообіцяла артистка.

 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...