Мед Атлант

“Меню за Клопотенком лиш для фото” – у 25 школі пояснили, чому сьогодні діти їли гречку

Cьогодні, 3 вересня, у мережі з’явились фото меню нового зразка у франківській школі №25.

У соціальній мережі Facebook з’явився допис від Лесі Яцків, яка повідомила, що в 25-й школі впроваджується нове меню, але замість страв з нового меню дітям дали гречку.

Напевно вже кожен чув про впровадження нового меню в шкільних їдальнях. Так от, хочу розказати як впроваджується це нововведення в школі №25 м. Івано-Франківська. Сьогодні в шкільній їдальні приготували для зразка по три порції їжі по новому меню, сфотографували їх і відзвітували в потрібні органи. Натомість дітям зварили гречку, дали жменьку капусти і малесенький кусочок м’яса. При цьому працівники їдальні ходили і обурювались, що понавигадували тут всякого, і вони не збираються таке виварювати, – йдеться в дописі.

В школі пояснили, що нове меню впровадять, але сьогодні ці страви готували для презентації.

Сьогодні ми готували ці страви для дегустування, а фото для презентації, бо завтра відбудеться нарада по харчуванню. Тому що Євген Клопотенко буде проводити майстер-клас. Тож ми з його рецептурного збірника пробували готувати ці страви. От і все. Але насправді ми ще це меню з батьками не обговорювали, пізніше буде обговорення. Просто хочемо, щоб вже Клопотенко провів майстер-клас, – розповіла директорка школи №25 Якимів Світлана Миколаївна.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...