Мед Атлант

Під час пожежі в дитячому таборі на Прикарпатті загинув син колишнього мера Бурштина

В суботу, 31 серпня, по обіді, чи не вся країна здригнулася від жахливого повідомлення: на території дитячого лікувально-оздоровчого комплексу «Сокіл», що у Галицькому районі Івано-Франківської області, сталася пожежа.

Під час її гасіння виявлено обгоріле тіло людини, яке відправлено в морг для проведення судово-медичної експертизи з метою встановлення причин пожежі і смерті постраждалого.
А далі – найжахливіше для мешканців Бурштина та Галицького району уточнення: встановлено, що загиблим у вогні є син колишнього міського голови Бурштина Петра Курляка, – повідомляється в спільноті “Галицьке слово“.
17-річний Данило на літо був офіційно оформлений на роботу в таборі, і зокрема, виконував обов’язки радіотехніка, а відпочивальники насамперед цінували його як чудового ді-джея. Адміністрація визнала його кращим працівником «Сокола».
У трагічний день 31 серпня дітей у таборі вже не було. Залишалося зовсім мало працівників, які вже також збиралися додому. Так само й Данило вже спакував речі, за ним машиною їхав батько, та зустрітись не судилося.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...