Мед Атлант

“На шантаж не піддамся”, – Марцінків висловив свою позицію щодо перекриття Коновальця

Міський голова Івано-Франківська Руслана Марцінків прокоментував ситуацію, що склалася з перекриттям вулиці Коновальця мешканцями мікрорайону Опришівці.

Свою позицію міський голова виклав у Facebook. Далі – прямова мова.

“Я не можу піддаватись на маніпуляції. Такі методи вважаю неприпустимими, і реагувати на них не буду!
З іншого боку як міський голова мав зробити все від мене залежне, аби уникнути перекриття і не завдати шкоди тисячам людей, що їздять вул. Коновальця.

На місце події виїхав мій заступник Руслан Гайда та директор департаменту ЖКГ Михайло Смушак. Вони запропонували оптимальний варіант – ямковий ремонт. Наголошую, аж ніяк справа не в ультиматумах: просто готові йти назустріч в тій мірі, наскільки це можливо. Це стосується всіх вулиць і дворів. Я спілкуюсь з людьми у дворах, в ефірах, на прийомах, на особистих зустрічах, але тільки мовою розуміння, а не шантажу!

Щодо вулиці Василишина, то її приблизна вартість – 10 млн. грн. Вільних коштів на цей об’єкт цього року немає. Між тим, за 4 роки у цьому мікрорайоні відремонтували: вул. Челюскінців, Левинського, вул. Блавацького, тротуари на Джерельній, Полуботка, Ботанічній, капремонт пішохідної доріжки на Блавацького, тротуари Коновальця-Василишина, частина вул. Рильського. Ще будуємо тут школу-садок, виконуємо інші роботи з благоустрою.

Цього тижня до мене на особистий прийом записались мешканці вул. Василишина, будемо говорити-вирішувати. Але на шантаж не піддамся”, – написав Марцінків.

Обговорення цієї проблеми відбудеться завтра о 14:00 в залі засідань МВК (311 каб.).

Нагадуємо, сьогодні мешканці вулиць Василишина та Весняної в Опришівцях перекрили Коновальця – вони вимагають ремонту своїх вулиць.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...