Мед Атлант

Як Юрій Горбунов влаштував сюрприз на день народження Каті Осадчої. ФОТО

Телеведуча Катя Осадча показала, як відсвяткувала день народження.

Ранок почався з сюрпризів – чоловік знаменитості Юрій Горбунов влаштував справжнє свято з кульками і тортом.

Вечір іменинниця провела в компанії зіркових друзів – співачки Олі Полякової, телеведучої Маші Єфросиніної, продюсера Потапа і інших знаменитостей. Фото зі святкування телеведуча опублікувала в Instagram, повідомляє “Газета по-українськи”.

Вечірка пройшла в українському стилі в заміському ресторанному комплексі Fabius, де в травні цього року відгриміло весілля Потапа і Насті Каменських. Іменинниця вибрала для свята розкішну білу сукню-вишиванку з золотим орнаментом українського дизайнера Юлії Магдич.

Розважали гостей співачка і блогер Jerry Heil (Яна Шамаева), автор нашумілого хіта “Охрана, отмєна” і хіп-хоп-виконавиця Аліна Паш. Подарунком став реп від Юрія Горбунова, який він зачитав разом з Аліною Паш.

“Я неймовірно вам вдячна за всі теплі слова. Я почула стільки приємного, точно є заряд на рік, робити ще більше, бути здоровою і щасливою! Ноги болять від танців і щоки від посмішок. Юрій Горбунов зробив неймовірний сюрприз, читав реп з Аліною Паш і виявилося, що у Юри є ще один талант! Джеррі Хейл, я сьогодні без голосу, тому що співали щосили “охрану”. Я буду наше свято врожаю згадувати весь рік”, – поділилася враженнями Осадча.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...