Мед Атлант

За минулу добу на Франківщині в ДТП одна людина загинула, троє травмовані: деталі від поліції.ФОТО

За минулу добу на дорогах Івано-Франківщини в ДТП травмовано троє осіб, одна людина загинула.

Дорожньо-транспортні пригоди трапилися у Калуському та Галицькому районах, повідомляє сектор комунікації поліції області.

Так, 15 вересня, близько 3 години 12 хвилин в с. Негівці, Калуського району 20-річний мешканець району, керуючи автомобілем «Mitsubishi Space Star», рухаючись по автодорозі «Калуш-Миколаїв», не обрав безпечної швидкості руху, не впорався з керуванням з’їхав на обочину проїжджої частини дороги. Опісля в’їхав у металеву огорожу містка та з’їхав у кювет.

Внаслідок ДТП водій та його 15-річний пасажир отримали тілесні ушкодження та доставлені до лікувального закладу.

Ще одна аварія сталась, вчора о 10 годині 22 хвилини в місті Калуші. Як попередньо встановлено правоохоронцями, 30-річний мешканець Долинського району, керуючи автомобілем «Mercedes-Benz Sprinter», рухаючись в сторону м. Долина, допустив зіткнення з електроскутером під керуванням 76-річного мешканця Калуша, який рухався в попутному напрямку та не переконавшись у безпечності маневру, повернув ліворуч, внаслідок чого сталось зіткнення.

У результаті ДТП, водій мопеда від отриманих травм помер на місці.

Близько 23 години 20 хвилин в с. Комарів, Галицького району сталася ще одна аварія за участю легкового автомобіля та мотоцикліста. Як попередньо відомо поліцейським, 26-річний мешканець району, керуючи автомобілем «ЗАЗ-1102», рухаючись населеним пунктом в селі Комарів допустив зіткнення з мотоциклістом «Альфа» під керуванням 24-річного місцевого мешканця. Внаслідок ДТП водія мотоцикла каретою КШМД доставили в Івано-Франківську ОКЛ.

Водій автомобіля – тверезий.

За фактами порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобам відкрито кримінальні провадження за ч.1, ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України. Слідчі з’ясовують усі обставини події.

Поліція Прикарпаття звертається до водіїв не сідати за кермо в нетверезому стані, не порушувати Правила дорожнього руху, переконуватися у безпечності маневрів, адже це призводить до непоправних наслідків.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...