Мед Атлант

“Друзі Івано-Франківська”: Оксана Савчук очолила нове міжфракційне об’єднання у ВР

Оксана Савчук стала головою нового міжфракційного об’єднання у Верховній Раді – “Друзі Івано-Франківська”.

Про це вона повідомила на своїй сторінці у фейсбук.

“Друзі Івано-Франківська” – нове міжфракційне об’єднання у Верховній Раді України 9-го скликання. Мене обрано керівником групи. Також до об’єднання ввійшло ще 14 народних депутатів – обраних в одномандатних виборчих округах і за партійними списками.
Ставимо перед собою завдання лобіювати інтереси Франківська на всіх можливих рівнях.
Про створення міжфракційного об’єднання віце-спікер парламенту оголосив 18 вересня 2019 року під час чергового засідання.
“Відповідно до статті 60 (зі значком “прим.”) регламенту Верховної Ради України, повідомляю про створення у ВРУ ІХ скликання міжфракційного депутатського об’єднання “Друзі Івано-Франківська”. Головою цього об’єднання обрано народного депутата України Савчук Оксану Василівну”, – написала вона на своїй сторінці у фейсбук.

Крім того, у Верховній Раді 9-го скликання створили ще 3 міжфракційні депутатські об’єднання. Про це повідомив перший віце-спікер парламенту Руслан Стефанчук під час ранкового засідання, передає кореспондент УНН.

За словами Стефанчука, парламентарі, зокрема, утворили між фракційне депутатське об’єднання “Бізнес-варта”. Його головою обрано Сергія Лабазюка. Крім того, утворили об’єднання “Кіровоградщина” — під головуванням Олександра Дануци. Також були створені об’єднання “Чернігівщина” — під головуванням Антона Полякова.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...