Мед Атлант

У Франківську на Довгій випробували котельню, яку встановлювали французи

В Івано-Франківську в котельні, що на вулиці Довга, 68а, виконуються роботи з модернізації згідно Проекту співпраці з ЄБРР № 39004 «Реконструкція та модернізація системи центрального теплопостачання міста Івано-Франківська».

В теплокомуненерго вже неодноразово повідомляли, що тут працівники фірми «ENERTEX» (м. Марсель, Французька Республіка), яка стала переможцем міжнародного тендеру, виконують роботи по встановленню новітнього газового котла потужністю 9 МВт та іншого технологічного обладнання.

Спеціалісти «ENERTEX» окрім самого котлоагрегату змонтували сучасну дільницю хімводоочистки, комплект підживлюючих насосів німецького виробництва «Wilo», а також повністю замінили цілу систему трубопровідного живлення, як існуючих двох старих котлоагрегатів, так і приєднаного до системи новітнього високопотужного котла.

Сьогодні, 19 вересня, спеціалісти «ENERTEX» разом із начальником Теплової інспекції ДМП «ІФТКЕ» Богданом Цікелем та начальником теплового району «Пасічна» Ігорем Третяком, до підпорядкування якому належатиме після здачі в експлуатацію модернізована котельня, проводили гідравлічні випробування на щільність нових змонтованих трубопроводів напірної і зворотної мережі котельні.

Спеціалісти «ENERTEX» підняли тиск у трубопроводах до позначки на манометрах у 13 кг/см2 і витримали під цим випробувальним тиском регламентований час. Падіння тиску не спостерігалося і на всіх місцях з’єднань підтікань чи роси виявлено не було.

Отже випробовування системи трубопроводів на міцність у модернізованій котельні відбулося, про що засвідчив відповідний Акт. Це ще один крок на шляху до завершення модернізації цього важливого об’єкту теплоенергетики Прикарпаття.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...