Мед Атлант

“Колишні”: в мережі з’явився фільм з Тіною Кароль, де вона постала брюнеткою з коротким волоссям. ВІДЕО

Співачка Тіна Кароль спробувала себе як акторка.

Так, у Мережі з’явилася короткометражна картина режисера Євгена Баранова, у якій Кароль виконала головну роль. Тіна грає дівчину, яка намагається вибудувати стосунки з коханим, але її ніяк не відпускають фантоми її колишніх хлопців, – пише “ТСН“.

“Колишні” – це інтелектуальне кіно. У ньому розкрито запитання важкого вибору людини в боротьбі між минулим і сьогоденням. І цей вибір визначає її завтрашній день”, – каже автор ідеї фільму Вікторія Баранова.

У кіношному амплуа Тіну Кароль не впізнати: без червоної помади і в чорній перуці, співачка максимально змінилася для фільму. Незмінним, мабуть, залишився тільки її пронизливий погляд.

“Тіна Кароль – характерна акторка, вона існує в фільмі на межі ігрового і документального кіно”, – сказав режисер фільму Євген Баранов.

Зауважимо, що фільм взяв перші премії на кількох міжнародних кінофестивалях, серед яких перемога в номінації “Найкращий короткометражний фільм” на Міжнародному кінофестивалі Best Shorts Competition. Тіна Кароль також була удостоєна премії за “Найкращу жіночу роль” на Міжнародному кінофестивалі SFAAF.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...