Мед Атлант

Зеленський доручив Кабміну взяти на контроль розслідування аварій, де загинуло 18 людей

Президент доручив Кабінету міністрів взяти на контроль розслідування дорожньо-транспортних пригод, які сталися впродовж останніх днів на Одещині та Житомирщині, та здійснити необхідні заходи для недопущення повторення подібних випадків.

Про це повідомляється на сторінці Офісу президента у Facebook.

Глава держави доручив Кабінету міністрів України взяти на контроль розслідування аварій, а також зобов’язав уряд здійснити необхідні заходи для недопущення повторення подібних випадків, – йдеться у повідомленні.

Крім того, Зеленський вказав Кабміну на необхідність включити безпеку пасажирських перевезень до першочергових пріоритетів своєї роботи.

Нагадаємо, що 22 вересня поблизу с. Великий Молодьків Новоград-Волинського району Житомирської області водій “DAF” з напівпричепом (цистерна) не впорався з керуванням та зіткнувся з автобусом сполученням “Житомир-Яремче”, що стояв на узбіччі дороги. Внаслідок ДТП загинуло дев’ять осіб, ще 11 отримали травми.

Також 21 вересня в Овідіопольському районі Одеської області внаслідок зіткнення маршрутки та автоцистерни загинули 9 осіб, ще четверо були госпіталізовані. Водія вантажівки затримали.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...