Мед Атлант

Читайте в новому номері журналу “МІСТО”

Розслідування, провокації, репортажі, актуальні інтерв’ю… Новий №29 журналу “МІСТО” вже у продажу:

Вічний керівник, вічні проблеми. Про конфлікт в обласній дитячій лікарні не чув хіба лінивий. Звинувачення стосовно ряду порушень в роботі з року в рік лунають від працівників. Однак Ростислав Котурбаш ось уже 28 років продовжує очолювати заклад. Хоча не укладав контракту з обласною радою. Резонансні деталі у свіжому номері

Психічнохворі в одній палаті із вбивцями. Пацієнти, котрі вчинили тяжкі злочини і визнані неосудними, можуть перебувати в лікарні роками. Та чи безпечні вони для інших пацієнтів. Про це читайте у матеріалі «Вбивці виходять з психлікарень… і знову вбивають».

Ми вчимося бути чуйними. Відстоюємо права людей з обмеженими можливостям. Якщо перед тобою незряча людина – їй потрібно допомогти. А чи можна спробувати скористатися її сліпотою? Провокація від журналістів міста – «Надури сліпого».

Вагітність – чудова пора для кожної жінки. Якщо вона бажана і на волі. Однак, як живеться тим, хто своє дитя виношує за гратами. Чи передбачені хоч якісь привілеї для шахрайок та вбивць при надії та в яких умовах проживають такі ув’язнені? Про все це читайте у матеріалі “Вагітні у СІЗО”.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...