Мед Атлант

Опубліковано повну розшифровку розмови Трампа і Зеленського

Трамп дозволив це зробити після того, як його почали звинувачувати у тиску на Зеленського під час телефонної розмови у липні.

Зазначається, що це не дослівна стенограма бесіди президентів США й України, а запис, зроблений людьми, які були присутні під час бесіди. Через це «низка факторів» можуть вплинути на точність запису, зокрема поганий зв’язок, акцент або інтерпретація сказаного, повідомляють UA:Новини.

Під час розмови Трамп попросив Зеленського «подивитись» на справу стосовно сина свого основного конкурента на виборах Джо Байдена — Гантера.

Є багато розмов щодо сина (колишнього віцепрезидента США Джо — ред.) Байдена. Що Байден зупинив розслідування (в Україні — ред.) і чимало людей хотіли б дізнатись про це, тож якщо ви можете щось зробити з генпрокурором, було б чудово. Байден хвалиться що зупинив розслідування, тож якщо можете заглянути туди ( в розслідування — ред.). Звучить жахливо, — сказав Трамп.

Зеленський у відповідь сказав, що новий генпрокурор України невдовзі буде призначений і “на 100% буде моєю людиною, моїм кандидатом”.

Він чи вона розгляне ситуацію, особливо щодо компанії, яку ви згадали, – сказав Зеленський і попросив Трампа надати додаткову інформацію для розслідування, якщо він таку має.

Повна розшифровка бесіди на сайті Білого дому  https://bit.ly/2l4bK9f.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...