Мед Атлант

Трампа вимагають притягнути до відповідальності за “тиск” у розмові із Зеленським

Понад 300 колишніх співробітників американських спецслужб звернулися до Конгресу з відкритим листом з вимогою притягнути президента США Дональда Трампа до відповідальності за “тиск на іноземного лідера” під час розмови з Володимиром Зеленським та “недобросовісне зловживання владою”.

Про це повідомляють у CBS News, передає “УП”.

У листі зазначається, що під час телефонної розмови з президентом України Володимиром Зеленським Трамп “чинив тиск на іноземного лідера” з метою почати розслідування щодо його політичного суперника – Джо Байдена.

У відкритому листі колишні співробітники спецслужб заявляють, що дії Трампа викликають “серйозне занепокоєння щодо національної безпеки”.

 Президент Трамп, очевидно, використовував владу і ресурси найвищого поста у країні, щоб отримати додаткове іноземне втручання у наші демократичні процеси. Це було б недобросовісним зловживанням владою. Це також представляло б спробу підпорядкувати національні інтереси Америки особистим політичним інтересам президента, – заявили учасники групи National Security Action.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...