Мед Атлант

18-річний прикарпатець бореться з раком: терміново потрібні донори крові

Терміново на завтра, 30 вересня, потрібні донори з 3 плюс та мінус групою крові для здачі тромбоцитів. Підходять лише чоловіки 25-45 років.

Віталій Тихоступ бореться із важкою недугою вже довгий час. Зараз хлопець знаходиться в реанімації, у нього впали усі показники крові, терміново потрібні донори. Йому 18 років.

“Близько чотирьох років тому у мого племінника виявили пухлину головного мозку. Він переніс чотири операції з її видалення, а потім дві хіміотерапії, після чого у нього відкрилась шлунково-кишкова кровотеча. Через велику крововтрату впали усі показники крові”, – розповів дядько хлопця, Сергій.

Адреса. Івано-франківська обласна станція переливання крові Івано-Франківськ, вул. С. Бандери, 23 з 8.30 до 14.30. З собою мати паспорт.

Довідково.

Пухлини головного мозку – це гетерогенна група різних внутрішньочерепних новоутворень, доброякісних або злоякісних, які виникають унаслідок запуску процесу аномального неконтрольованого ділення клітин, які у минулому були нормальними складовими самої тканини мозку, лімфатичної тканини, кровоносних судин мозку, черепно-мозкових нервів, мозкових оболонок, черепа, залозистих утворень мозку, або що виникають унаслідок метастазування первинної пухлини, що знаходиться в іншому органі.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...