Мед Атлант

Стали відомі деталі пожежі легкового автомобіля в Городенці. ФОТО/ВІДЕО

Як вже повідомляло “МІСТО”, сьогодні вночі, 1 жовтня, о 00:47 в Городенці на вул. Петлюри, 10 сталася пожежа легкового автомобіля “Пежо партнер”.

Як повідомляють Рятувальники Городенківщини, по прибутті на місце події встановили, що пожежу погасили силами місцевого населення до прибуття пожежно-рятувального підрозділу.

Причина загорання встановлюється.

Також стало відомо, що згорівша автівка – в.о. начальника «Водоканалу» Городенки Романа Парфенюка. Вона була припаркована біля будинку власника.

Про це повідомляє Газета “Край”.

Згоріло авто

Сьогодні вночі згоріла автівка в.о. начальника «Водоканалу» Roman Parfenyuk, припаркована біля власного будинку.Щось надто гуляє стихія на тім куті Монкута. Не так давно кидали пляшки із запалювальною сумішшю в будинок депутата міської ради Володимир Крох, а тепер зовсім неподалік ось таке. Втім, висновки нехай роблять правоохоронці Поліція Городенки Поліція Івано-Франківської області. Причини можуть бути різні. Лабораторія на під’їзді. Наші полісмени та Рятувальники Городенківщини на місці були.P.S. Вулиця Петлюри, до того ж – неосвітлена.Відео Ihor Terletskyy.

Опубліковано Газета "Край" Понеділок, 30 вересня 2019 р.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...