Мед Атлант

Школа на Косівщині досі залишається без внутрішнього туалету та інтернету. ВІДЕО

Без інтернету та туалету в школі навчаються діти у Шепоті Косівського району.

Про це повідомляють UA: Карпати.

Коли виходимо в туалет, то дам дуже холодно, віє вітер. Це не дуже комфортно, – розповідає Ганна Габорак, учениця Шепітської ЗОШ.

Ганна Плетчук –  вчителька початкових класів. Цьогоріч вона навчатиме першачків за стандартами нової української школи. Каже, інтернет особливо потрібний таким класам. До уроків доводиться готуватися удома.

Школа у Шепоті була збудована ще у 1954 році. Цьогоріч там мали зробити внутрішній туалет, розповідає директор Василь Петращук. Також, за його словами, суттєвою проблемою для навчального процесу є відсутність інтернету в школі.

Обіцяли, що цього літа повинні були зробити внутрішні вбиральні. Була в області програма, ми навіть співпрацювали, зі мною зв’язувалися з району. Я давав заміри, але потім засідала комісія у серпні. І мені повідомили, що наша школа в перелік тих закладів, яким будуть робити внутрішні вбиральні, не ввійшла, – розповідає Василь Петращук.

Детальніше дивіться в сюжеті:

Без інтернету та туалету в школі навчаються діти у Шепоті Косівського району

Шепітська загальноосвітня школа, що на Косівщині, – досі без інтернету та внутрішнього туалету. Про це нам вчора розповів її директор Василь Петращук. До слова, 1-го березня цього року заступник директора обласного департаменту освіти Андрій Сташків розповів кореспондентам Суспільного, що цьогоріч облаштують туалети в усіх школах Прикарпаття

Опубліковано UA: Карпати Середа, 2 жовтня 2019 р.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...