Мед Атлант

У Франківську чоловік стріляв з пістолета, захищаючись від ротвейлера. ВІДЕО

Інцидент стався сьогодні близько 15:30 на вулиці Шевченка, 12.

Чоловік з ротвейлером, який був у наморднику, зайшов в офіс приватної компанії на Шевченка, 12 (місце знають як колишнє кафе “Під лиликом). Чоловік поводився неадекватно, погрожуючи працівникам і натравлюючи на них собаку. Ротвейлер вкусив одного з працівників, але крізь намордник серйозної травми не завдав.Про це повідомляє “Курс“.

Працівнику компанії довелося застосувати пістолет, аби видігнати собаку: він один раз вистрелив у землю. Очевидці конфлікту викликали патрульних.

Патрульні спробували вгамувати собаку й господаря та заспокоїти людей. Вони змусили власника прив’язати собаку. Також на місце викликали швидку.

Дозвіл на зброю у працівника компанії є. Правоохоронці шукають в землі кулю та очікують приїзду слідчо-оперативної групи.

Як розповіли очевидці, господар собаки поводиться так не вперше, на нього та його собаку мешканці мікрорайону часто скаржаться поліцейським. Ймовірно, у чоловіка проблеми з психічним здоров’ям. Чоловік вперто відмовлявся взяти собаку на повідок, заявляв,  що він тут завжди гуляв, що він “спецназівець і всім тут покаже”.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...