Мед Атлант

Є дві версії падіння літака під Львовом, поліція відкрила провадження

Літак Ан-12 міг здійснити аварійну посадку поблизу Львова через помилку пілота або через брак пального. Поліція відкрила кримінальне провадження.

Про можливі версії падіння літака з Іспанії повідомив заступник міністра інфраструктури Юрій Лавренюк, пише “УП”.

“Зараз розглядається дві версії. Перша – це те, що закінчилося пальне, а друге – це помилка пілота, тому що літак виходив не на візуальний захід, а на інструментальний, тому те, що була погана погода (а там насправді був дуже сильний туман під Львовом), воно не впливає, і зараз, на даний момент, всі обставини з’ясовуються”.

У пресслужбі поліції повідомили: за фактом відкрили кримінальне провадження. Правоохоронці встановлюють особи загиблих та травмованих, а також усі причини падіння.

Зауважимо, що п’ятеро людей загинули, твоє травмувалися.

За фактом відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.276 (порушення правил безпеки руху або експлуатації залізничного, водного чи повітряного транспорту) Кримінального Кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк до десяти років, – повіомляють у поліції.

Зараз на місці події працює слідчо-оперативна група та працівники інших підрозділів поліції Львівщини.

Нагадуємо, сьогодні, 4 жовтня, о 07:10 до ДСНС надійшла інформація, що при заході на посадку на відстані 13,7 км до міжнародного аеропорту “Львів” зник з радару транспортний літак Ан-12. О 07:29 один член екіпажу вийшов на зв’язок та повідомив, що літак Ан-12 здійснив аварійну посадку.

О 07:46 літак Ан-12 знайшли на відстані 1,5 км від злітно-посадкової смуги.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...