Мед Атлант

Будьмо готові: якщо влада не відреагує, то франківці знову зберуться на віче

Сьогодні, 6 жовтня, в Івано-Франківську більше сотні людей зібралися на віче.

В ході проведення зустрічі було обумовлено, що наступне планове віче відбудеться у неділю 13-го жовтня на площі перед Івано-Франківською ОДА.

Якщо ж центральна влада не дослухається до вимог озвучених і погоджених на сьогоднішньому народному віче і не зійде зі шляху капітуляції – будьмо готові позапланово зібратись на Площі перед Івано-Франківською ОДА в максимально короткий час! Також публічно запрошуємо до участі у ВІЧЕ представників місцевої влади! – повідомляє активіст Степан Гавриленко.

Вимоги франківців:
1. Заборонити будь який особливий правовий режим, що обмежить Сувернітет України чи дію загальнонаціонального законодавства на окремих Її територіях.
2. Заборонити звільнення від відповідальності членів незаконних збройних формувань і pоciйcьких військовослужбовців, які чинили важкі злочини на території України. Заборонити обиратися та бути обраними в органи влади для усіх членів незаконних збройних формувань чи колаборантських “адміністрацій”.
3. Заборонити добровільну передачу під контроль незаконних збройних формувань; іноземних військ чи невстановлених бойовиків будь яких населених пунктів на території України.
4. Заборонити утворення чи існування будь яких недержавних чи регіональних угрупувань на території Укpaїни, які чинили або вчиняють агресію чи іншу антиУкpaїнську діяльність.
5. Заборонити визнання виборів будь-якого формату на території Укpaїни, яка (в тому числі увесь Її адміністративний кордон) не перебуває під військовим та адміністративним контролем Укpaїни.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...