Мед Атлант

У Франківську проведуть акцію “Допомога – твоя найсильніша зброя”: збиратимуть гроші для сиріт

Сьогодні, 10 жовтня, відбулась пресконференція з приводу організації акції ГО “Об’єднання воїнів та волонтерів “ГАЛИЦЬКІ ЛЕВИ”, що приурочена Святу Покрови та Дню захисника України.

У Франківську буде проводитись біля 40 заходів, які будуть присвячені цим святам.

Паралельно діятиме ярмарка з 11 по 14 жовтня біля Ратуші.

Це буде вже 4 поспіль акція, яку ми робимо для дітей, чиї батьки загинули на війні. Цього разу планувалося зібрати допомогу для армії, але через обставини, які склалися в країні, кошти будуть направлені знову потребуючим дітям. Дітей будемо вітати в День Святого Миколая. Загалом плануємо навідати 42 дитини на Франківщині, – каже голова ГО “Галицькі леви” Роман Дорожівський.

На Покрови орагнізатори обіцяють приготувати козацький куліш. Впродовж всіх чотирьох днів проведення акції будуь виступати різні гурти.

Ми не вперше беремо участь в заходах, які організовують” Галицькі леви”. В нашому виконані будуть звучати патріотичні пісні, які підтримають дух воїнів, – каже Мишко Адамчак, учасник гурту Коралі.

На заході будуть стояти скриньки, в які можна буде кидати кошти. Всі виручені кошти з продажу частувань підуть на благодійність.

Вручення подарунків дітям буде театралізованим. Зранку в день свята в будинок, де живе дитина має прийти переодягнений Миколай та принести подарунки. Якщо ж коштів не вистачить на придбання всіх подарунків, то “Галицькі леви” звернуться до меценатів.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...