Мед Атлант

У Мексиці мера прив’язали до машини та тягали по дорозі через непобудовану дорогу

Жителі мексиканського муніципалітету Лас-Маргарітас прив’язали мера Хорхе Ескадрону до пікапу і протягли його вулицями за те, що він пообіцяв побудувати дорогу і не зробив цього.

Про це повідомляє ТСН з почиланням на телеканал TV Azteca.

Відео опубліковано на YouTube. На ньому видно, як чиновника, прив’язаного до пікапа мотузкою, тягнуть вулицею. За машиною біжить натовп людей.

Відео не рекомендовано до перегляду особам, які не досягли 18 років.

Зазначається, що натовп напав на чиновника через недобудовану дорогу. Він також не займався просуванням проєктів в регіоні. Нападники розгромили офіс Ескандона. Поліцейським вдалося відбити чиновника у нападників і затримати деяких з них.

Жителів Лас-Маргарітаса звинуватили в спробі викрадення чиновника. За різними даними, кількість затриманих становить від 11 до 30 осіб.

El Universal розповіло, що мер здоровий і отримав необхідну лікарську допомогу. Як відомо, це не перший випадок нападу на мера Лас Маргарітас. Раніше жителі переодягали його у жіночий одяг.

Нагадаємо, 9 липня повідомлялося, що мер мексиканського міста Куаутемок Карлос Тена після скарг на соціальний центр вдав людину з інвалідністю, щоб перевірити його.

оловік прикинувся не дуже заможною людиною та прибув до центру на візку. Щоб його не впізнали, мер наклав на обличчя пов’язку і закрив очі темними окулярами. Там він мав за мету оформити допомогу. За словами мера, більшість працівників центру ігнорували його, змушували чекати за дверима та грубо поводилися. Серед них лише один чоловік запропонував поїсти.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...