Мед Атлант

На вихідних прикарпатська поліція працюватиме у посиленому режимі

На вихідних прикарпатська поліція працюватиме у посиленому режимі. Це пов’язане з масовими заходами, запланованими до свята.

13-14 жовтня з нагоди Покрови Пресвятої Богородиці та відзначення Дня захисника України, Дня Українського козацтва на території області заплановані різні масові заходи.

Протягом двох днів до охорони публічного порядку буде залучено понад 150 поліцейських та 13 військовослужбовців НГУ. У ці дні наряди поліції посилено патрулюватимуть вулиці Франківська та місця проведення масових заходів у районах області, інформують в обласній поліції.

Для забезпечення і недопущення порушень публічної безпеки та порядку, належного реагування, у разі виникнення позаштатних чи надзвичайних ситуацій, працівники ситуаційного центру ГУНП в Івано-Франківській області цілодобово контролюватимуть і координуватимуть взаємодію усіх підрозділів поліції та екстрених служб області. Тож безпека громадян – під пильним контролем, запевняють у поліції.

Поліція Прикарпаття закликає громадян бути ввічливими, дотримуватися загальноприйнятих норм поведінки, правил безпеки дорожнього руху. У випадках виявлення фактів правопорушень, чи ймовірності загроз безпеці громадян, невідкладно звертатися до поліції за номер 102.

Читайте також: Поліцейські Прикарпаття привітали з Днем народження дочку загиблого правоохоронця.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...