Мед Атлант

Глядачі зможуть самостійно обрати суддів на нацвідбір Євробачення-2020

Представники телеканалу СТБ та UA: Громадське мовлення вже оголосили про початок Національного відбору на Євробачення-2020 в Україні, але список журі поки невідомий.

Глядачі зможуть самостійно проголосувати за претендента і сформувати склад журі. Про це представники повідомили на своїй сторінці в Facebook.

Склад журі глядачі можуть вибрати самі шляхом голосування на сайті СТБ. Серед претендентів – Андрій Хливнюк, Джамала, Євген Філатов, а також Настя Каменських, Ігор Кондратюк, Оля Полякова, Дмитро Шуров, MELOVIN та Олег Винник.

Всім, хто хотів змінити склад журі Національного відбору на Євробачення. Ваша мрія здійснилася. У цьому році організатори вирішили провести відбір не тільки конкурсантів, а й суддів. Хто, на вашу думку, гідний обирати представника України на 65-му пісенному конкурсі “Євробачення”, – йдеться в повідомленні.

Анкети виконавців будуть приймати до 25 грудня. Два перших туру півфіналу відбудуться 8 і 15 лютого, фінал національного відбору ми побачимо 22 лютого. Два півфінали і фінал національного відбору будуть транслювати телеканали СТБ та UA: Перший.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...