Мед Атлант

Одразу чотирьом франківцям присудили премію імені Дорошенка

Сьогодні, 31 жовтня, в Івано-Франківську відбулося чергове засідання виконавчого комітету.

Зокрема на засідання затвердили протокол комісії з міської літературної премії імені Ярослава Дорошенка з присудження премії у 2019 році. А також було вирішено:

  1. Присудити премію ім. Я.Дорошенка в номінації «За збірку сонетів» та присвоїти звання «Лауреат міської літературної премії імені Ярослава Дорошенка» Мойсієнку Анатолію Кириловичу за книгу сонетів «Синьоліт ліхтарів синьоирій».
  2. Присудити премію ім. Я.Дорошенка в номінації «За цикл сонетів» та присвоїти звання «Лауреат міської літературної премії імені Ярослава Дорошенка» Гриценку Віктору Васильовичу за цикл сонетів зі збірки «Останнє побачення».
  3. Присудити премію ім. Я.Дорошенка в номінації «За співаний сонет (сонет, покладений на музику)» та присвоїти звання «Лауреат міської літературної премії імені Ярослава Дорошенка» Терлецькій Галині Олексіївні за співаний сонет на слова Я.Дорошенка «Віконце» та Пастернаку Мирославу Михайловичу за співаний сонет на слова Я.Дорошенка «Веселка».

5 листопада буде організовано урочисте вручення дипломів, почесних знаків та грошових премій у розмірі: Анатолію Мойсієнку – 16692,00 грн., Віктору Гриценку – 16692,00 грн.,  Галині Терлецькій – 8346,00 грн. та Мирославу Пастернаку – 8346,00 грн.

 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...