Мед Атлант

ГПУ порушила справу проти Федини і Звіробій, – нардеп

Генеральна прокуратура (ГПУ) відкрила кримінальне провадження проти народного депутата із фрації “Європейська Солідарність” Софії Федини та волонтера Марусі Звіробій, які публічно обговорювали варіанти смерті президента Володимира Зеленського.

Про це написав нардеп від “Слуги народу” Олександр Качура у своєму Facebook, повідомляє Depo.ua.

“Передайте хтось Звіробій і Федині номер кримінального провадження”, – зазначив Качура.

Він наголосив, що справа порушена у зв’язку із їхніми закликами до вбивства людини і повалення державної влади.

Нагадаємо:

26 жовтня президент Володимир Зеленський приїхав у с.Золоте-4, де добровольці та ветерани виступають проти відведення українських військ.

Спілкування з добровольцями виявилось дуже емоційним. Під час розмови з одним з чоловіків Зеленський заявив: “Я прийшов тобі сказав, ви зброю відведіть. Ти мені переводиш стрілки. Ти мені взагалі не можеш ніякі ультиматуми озвучувати. …  Я президент цієї країни. Мені 42-й рік. Я ж не лох якийсь”.

Коментуючи висловлювання Зеленського народна депутатка “Євросолідарності” Софія Федина та волонтер Маруся Звіробій, наголошували на неприпустимості такої поведінки президента, звинувачували його у спробі капітуляції перед агресором та припускали, що може статися із Зеленським на передовій.

“Там ненароком може взірватися граната, а ще там обстріли бувають.. Було би найкрасивіше, щоб це все сталося під час московського обстрілу, коли дехто в білій чи голубій сорочечці припреться на передову”, – сказала зокрема Федина.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...