Мед Атлант

В Дзвинячі для дітей провели майстер-клас по виготовленню натурального мила. ФОТО

Сьогодні, 1 листопада, в селі Дзвиняч Богородчанського району для діток влаштували майстер-клас по виготовленню натурального мила.

Організували такий захід з ініціативи членів Молодіжної ради Дзвиняцької ОТГ та керівництва ліцею. Кожен охочий мав нагоду самому спробувати створити свій власний рецепт та унікальне, а головне натуральне мило.

Проводила такий урок для дітей Тетяна Ніколаєнко, яка вже близько п’яти років займається виготовленням натуральної косметики і доволі часто проводить схожі майстер-класи.

Діти гарно йдуть на контакт, вони хочуть пізнати щось нове та зробити все своїми руками. Кожна дитина чітко визначає свій аромат, чи то апельсин, чи лаванда або кава. Всі індивідуально чутливі до ароматів, але чітко знають, що хочуть зробити. Особливо було приємно працювати в Дзвиняцькому ліцеї. Дітки справді чемні, розвинуті та розумні. Вони все дуже швидко робили, а декілька вже накреслили нові плани на майбутні рецепти для миловаріння, – каже миловар Тетяна.

Всіх дітей поділили аж на чотири групи, адже бажаючих спробувати було дуже багато.

Це дуже класно. Я ніколи раніше не пробувала робити нічого схожого і мені дуже подобається, – ділиться юна миловарка Роксолана.

Керівництво самого ліцею каже, що вони завжди раді схожим заходам і постійно відкриті до нових пропозицій.

Ми дуже раді такій ініціативі. До сьогоднішнього майстер-класу долучилися не тільки дітки, але й навіть їхні батьки. Ми хочемо, щоб схожі заходи проводилися частіше. Я сама брала участь у створення натуральаного мила, і мене переповнюють емоції. Дуже подобається сам процес роботи, створення чогось прекрасного, – розповідає заступник директора з навчально-виховної роботи Любов Прокоп’юк.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...