Мед Атлант

В Україні запустили сервіс безкоштовної здачі звітів для ФОПів

Електронна онлайн-платформа OpenDataBot запустила новий сервіс безкоштовної здачі податкових звітів для фізичних осіб-підприємців (ФОП).

Про це повідомила прес-служба компанії, пише “Уніан”.

У компанії повідомили, що зараз понад 55 тис. підприємців з допомогою платформи OpenDataBot стежать за своїм податковим статусом, статусом податкового боргу та єдиного податку. Відзначається також, що кожен ФОП повинен регулярно подавати звітність в податкову службу, а якщо пропустити зазначений термін, то можна отримати штраф або втратити статус платника єдиного податку.

Крім того, багато ФОПів працюють не за місцем реєстрації, тому візит в своє відділення податкової означає додаткові часові та грошові витрати.

«Щоб вчасно подати звіт, ви можете найняти бухгалтера на аутсорсингу або скористатися платними онлайн-сервісами з ведення бухгалтерії, що вимагає щомісячних витрат, які можуть виявитися істотними для дрібного підприємця. Можливість легко і безкоштовно зробити звіт самому в електронному вигляді економить час і кошти і робить ведення бізнесу простішим», – цитує прес-служба засновника OpenDataBot Олексія Іванкіна.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...