Мед Атлант

На Тисмениччині чоловіку, який на Святвечір побив маму палицею, дали рік умовно

5 листопада Тисменицький районний суд виніс вирок у справі чоловіка, який перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, побив маму її ж палицею для ходьби.

Як ідеться у матеріалах справи, цей чоловік проживає разом із матір`ю. Протягом тривалого часу зловживає алкогольними напоями, веде паразитичний спосіб життя, у зв`язку з чим між ним та мамою виникають конфлікти та сварки.

Так, 06 січня цього року приблизно о 19 годині він спровокував та розпочав словесну суперечку з матір`ю, в ході якої почав виражатись в її сторону нецензурною лайкою та словесно ображати. Вирвав у неї з рук металеву палицю-тростину для ходьби та наніс нею декілька ударів по тілу. Жінка впала, а її син умисно наніс їй ще декілька ударів палицею по тілу.

Унаслідок цього в жінки діагностували закритий перелом правої ліктьової кістки у нижній третині, перелому п`ятої п`ястної кістки справа із зміщенням, а також синці та садна.

В судовому засіданні підсудний свою вину визнав повністю.

Мати ж на суд не прийшла, натомість звернулася із письмовою заявою, в якій попросила призначити суворе покарання.

Суд ухвалив, визнати обвинуваченого винним та призначити йому покарання у виді одного року шести місяців обмеження волі. Разом з тим звільнили від відбування призначеного основного покарання – з випробуванням, встановивши іспитовий строк тривалістю один рік.

 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...