Мед Атлант

Образився на маневр: На Тисменничині водій “Land Cruiser” стріляв у водія ” Lanos”

7 листопада Тисменицький районний суд виніс вирок чоловіку, який стріляв у водія «Daewoo Lanos» на мийці.

Інцидент стався 22.10.2018 року приблизно о 23:40 в с. Черніїв по вул. Надвірнянській.

Водій «Daewoo Lanos», ввімкнувши покажчик повороту, повернув ліворуч, заїхавши на територію «Автомийки самообслуговування”. У зустрічному напрямку рухався автомобіль марки «Toyota Land Cruiser», який повважав, що водій «Daewoo Lanos», повертаючи ліворуч, створив дня нього аварійну ситуацію.

Обурившись діями водія «Daewoo Lanos», водій «Toyota Land Cruiser», заїхав на територію автомийки, зупинив свою автівку впритул до передньої частини «Daewoo Lanos», вийшов з машини та направився до водія«Daewoo Lanos», який також вийшов з автомобіля.

Підійшовши до водійської дверки автомобіля «Daewoo Lanos», за якою стояв його водій, спровокував конфлікт, замахнувся лівою рукою в сторону водія «Daewoo Lanos», однак останній зумів ухилитися.

Після цього обвинувачений розвернувся, підійшов до задньої дверки автомобіля «Toyota Land Cruiser», відчинив її та взяв із салону газовий гладкоствольний самозарядний пістолет та знову направився до потерпілого , який побачивши зброю, почав тікати в сторону проїзної ділянки дороги.

Обвинувачений побіг за потерпілим та два рази вистрілив із  пістолета в чоловіка.

Через деякий час обвинувачений повернувся на територію автомийки, підійшов до водійських дверей автомобіля «Daewoo Lanos», відчинив їх та забрав ключі із замка запалювання, після чого знову направився до потерпілого , який побачивши, що обвинувачений іде в його сторону, почав втікати до проїзної частини дороги.

Обвинувачений підійшов до автомобіля «Daewoo Lanos» та умисно наніс удар лівою ногою у ліву задню дверку, в результаті чого спричинив майнову шкоду на 3562, 22 грн.

Після вчинення хуліганських дій обвинувачений сів у автомобіль «Toyota Land Cruiser» та із місця події скрився.

В судовому засіданні підсудний він свою вину у вчиненні пред`явленого йому в обвинувальному акті злочину визнав повністю, в скоєному щиро розкаявся і вибачившись перед потерпілим дав суду показання, в яких повністю підтвердив обставини скоєного ним кримінального правопорушення вищенаведеного у вироку. Щиро розкаюється у вчиненому, дуже шкодує за наслідками скоєного. Унаслідок постійних переживань значно погіршився стан здоров`я. Заподіяні потерпілому  злочином збитки відшкодував в повному обсязі у добровільному порядку. Просив суд суворо його не карати.

Суд визнав чоловіка винним у вчиненні злочину, передбаченого ст. 296 ч. 4 КК України, та призначити йому, із застосуванням ст. 69 КК України, покарання у виді штрафу в розмірі 2200 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить 37400 грн.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...