Мед Атлант

В Надвірній відновили пішохідний місток, який зруйнувала повінь

Через специфіку географічного розташування міста Надвірна на її території часто спостерігаються повені та виникає загроза виходу з берегів води в річках та потічках.

Внаслідок чого Надвірна зазнає значних збитків: зруйновані дороги, пошкоджені дамби та мости й затоплені угіддя та домогосподарства. Після руйнівних повеней завдяки зусиллям міської влади, комунальних підприємств за кошти міського бюджету інфраструктура міста поступово відновлюється. Черговим кроком стало відновлення пішохідного переходу (містка) через річку Стримба в районі вулиці Яворницького.

Цей місток з’єднує весь район вулиць Гонти-Ярослава Мудрого з вулицею Соборна, де поблизу розміщені автобусна зупинка, Надвірнянський коледж НТУ, торгові заклади та приміщення державних і промислових підприємств міста.

Під час повеней пішохідний перехід був повністю зруйнований. До Надвірнянської міської ради звернулись жителі району вулиць Яворницького, Гонти та Ярослава Мудрого з проханням відновлення вищевказаного пішохідного містка. Нещодавно силами КП «Надвірнакомунсервіс» було здійснено всі необхідні будівельні роботи.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...