Мед Атлант

Холодильник, кухонна плита та пилосмок: франківці розповіли, без якої техніки не уявляють свого житла

Ергономічні холодильники, місткі морозильні камери, потужні та компактні мікрохвильові печі – українці звикли до зручної та функціональної побутової техніки. Жителі Івано-Франківська розповіли, що не можуть навіть уявити своє житло без корисних сучасних гаджетів. Франківці переконані, що вести побут, заручившись підтримкою різноманітних девайсів, значно легше, ніж виконувати всю домашню роботу самотужки.

Без них складно: топ-5 найпотрібніших побутових девайсів на думку мешканців Івано-Франківська
Якби франківчанам запропонували раз і назавжди обрати лише 5 одиниць побутової техніки для щоденного використання, то це були б:

Холодильники
Зберігати харчі без спеціалізованої техніки сьогодні майже неможливо. Якщо взимку їжу з обмеженим терміном придатності можна сховати на балконі, то в літню спеку врятувати її від передчасного псування не допоможуть навіть народні лайфхаки. Не дивно, що перше місце в рейтингу найпотрібнішої побутової техніки містяни віддали саме холодильному та морозильному оснащенню.

Це цікаво: Замовити місткий та якісний морозильник або холодильник Zanussi або іншого бренду можна за посиланням https://www.moyo.ua/bt/kbt/holodilniky/zanussi/

Кухонна плита
Франківці вважають, що за умови наявності газової, електричної чи індукційної плити можна обійтися без багатьох сучасних гаджетів на кухні. Так, якісна та функціональна варильна поверхня здатна компенсувати відсутність:

  • духової шафи;
  • мікрохвильової печі;
  • мультиварки або пароварки;
  • електричного гриля;
  • електричного чайника.

Робот-пилосмок або звичайний пилосос для вологого і сухого прибирання.
Користувачі побутової техніки переконані, що відмова від використання пилосмока – нераціональне рішення, яке негативно відіб’ється не тільки на стані житла, але й на самопочутті його мешканців.

Пральна машина
Ручне прання вже давно залишилося в далекому минулому. Франківці не хочуть навіть уявляти процес боротьби з забрудненнями на поверхні одягу та домашнього текстилю без використання спеціалізованої техніки. І якщо електричні сушильні пристрої франківчани не вносять до списку «must have», то для пральних машин у ньому точно є вільне місце.

Міксер, блендер або кухонний комбайн
Незамінними ці гаджети вважають поціновувачі кулінарного мистецтва та прихильники здорового харчування. За їх допомогою легко готувати креми для тортів, різноманітні пюре та муси, морозиво, фарш і крем-супи.

Також франківці з задоволенням використовують посудомийні машини, м’ясорубки, мультипекарі та вафельниці. Однак, вони відзначають, що комфортно існувати можна навіть без цих девайсів.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...