Мед Атлант

У Франківську затримали іноземця, причетного до крадіжки з магазину. ФОТО

Працівники Івано-Франківського відділу поліції «за гарячими слідами» затримали громадянина Республіки Молдови, якого підозрюють у вчиненні крадіжки з магазину.

Про це повідомляє сектор комунікації поліції області.

Вчора, 13 листопада, до поліції звернулася 26-річна місцева мешканка із повідомленням про крадіжку. Жінка розповіла, що працює у торгівельному закладі, тож коли вранці прийшла на роботу – виявила пошкодженні металопластикові двері у приміщенні та нестачу грошових коштів.

В ході оперативних заходів та завдяки перегляду камер відеоспостереження, правоохоронці встановили та «за гарячими слідами» затримали особу зловмисника. Ним виявився 34-річний уродженець Республіки Молдови, який уже раніше притягався до кримінальної відповідальності за вчинення майнових злочинів.

Як з’ясувалося зловмисник вночі шляхом відважування металопластикових дверей проник до приміщення магазину, звідки поцупив грошові кошти в сумі близько 14 тисяч гривень та ноутбук. Після чого з місця події втік.

Правопорушника слідчі затримали в порядку ст.208 КПК України. Наразі вирішується питання про повідомлення підозри за ч.3 ст.185 (крадіжка, поєднана з проникненням у житло чи інше приміщення) ККУ та обрання судом міри запобіжного заходу. Проводиться слідство.

Наразі правоохоронці перевіряють зловмисника на причетність у вчиненні інших злочинів на території міста Івано-Франківська.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...