Мед Атлант

Легенда боксу Михайло Зав’ялов презентував у Франківську “Боксерські заповіді”

Сьогодні, 16 листопада, в Івано-Франківську в спортивному клубі “Hazard gym” презентували книгу хрещеного батька українського боксу Михайла Зав’ялова “Боксерські заповіді”.

У Франківськ завітав не лише Михайло Зав’ялов, але й Володимир Сидоренко, український боксер, бронзовий призер Олімпійських ігор 2000 року, Чемпіон Європи серед любителів 2000 року, Антон Горюнов, експерт боксу, та Іван Степурін, керівник видавництва “Саміт книга”.

Зустріч пройшла у теплій атмосфері. Прийшли спортсмени, шанувальники боксу та діти – майбутні чемпіони.

Дуже здорово, що ми приїхали у Франківськ. Тут я провів багато часу. Франківськ- це моє місто. Хочу, щоб бійцівські слова Франківська зростала, – каже спортсмен.

Бокс в Україні любили віддавна, поділився спогадами Михайло Зав’ялов. Всюди наші боксери створювали першість. Пан Михайло після розпаду союзу став хрещеним батьком українського боксу. 20 років він був тренером збірної України з боксу.

Легендарний тренер поділився мрією: бажає, аби в Україні був музей спорту. “Боксерські заповіді” – настільна книга для боксерів, каже Зав’ялов.

Іван Степурін розповів, ідея видати книгу виникла в Антона Горюнова. Книга – короткі історії про людей, з якими зустрічався автор, для широкої аудиторії.

Презентація не була “сухою”: для найменших влаштували конкурси – перевірили і знання, і спортивні навички.

 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...