Мед Атлант

Двох інспекторів франківської Муніципальної варти затримала на хабарі СБУ

Працівників Івано-Франківського комунального підприємства “Муніципальна варта” затримали на хабарі.

З власних джерел “Галці” стало відомо, що ввечері 19 листопада двох головних інспекторів Муніципальної варти затримали “на гарячому” під час вимагання і отримання хабаря у розмірі три тисячі гривень.

В Управлінні СБУ в Івано-Франківській області виданню підтвердили факт затримання на хабарі працівників одного з комунальних підприємств міста. Вони вимагали і отримали від підприємця, який працює у сфері торгівлі, три тисячі гривень за непритягнення до адміністративної відповідальності.

З інших джерел виданню стало відомо, що затримані інспектори раніше працювали в поліції, та були звільнені за сумнівні дії. В “Муніципальній варті” вони нібито налагодили схему заробітків. Вказані працівники відправляли у магазин неповнолітнього, який купляв алкоголь. Після чого хлопця “ловили” на вулиці зі спиртним і йшли до продавця. Його попереджали про великий штраф та позбавлення ліцензії або ж можливість за певну суму уникнути покарання. У підприємців, з якими виходило “провернути” таку схему, потім інспектори вимагали гроші на постійній основі.

Наразі “Галці” не вдається зв’язатися з керівником “Муніципальної Варти” Андрієм Прусаком. На дзвінки він не відповідає.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...