Мед Атлант

У Франківську обрали міні-міс та міні-містера журналу “Like”. ВІДЕОСЮЖЕТ

У суботу, 16 листопада, відбувся грандіозний фінал конкурсу краси Міні-Міс та Міні-Містер журналу «Like». Учасники з Івано-Франківська та Західної України взяли участь в масштабному проекті та отримали море незабутніх вражень.

Нагадаємо, що цієї осені розпочався набір від західноукраїнського журналу “Like” діток на участь в конкурсі Міні-Міс/Містер “Like”. А, оскільки влітку цього року “Like” вийшов на усю Західну Україну, не дивно, що до нас долучилися і учасники з різних куточків нашої держави – в конкурсі взяли участь діти з модельних агентств Чернівців, Львова та Ужгорода.

Протягом місяця учасники активно готувалися до фіналу конкурсу  — займалися хореографією, вчилися “дефілеювати”, акторської майстерності та позувати перед камерами, проводили цікаві майстер-класи… Для дітей провели професійні фотосесії та зйомки для проморолику – незабаром їхні світлини попадуть в дитячу версію журналу “Like”.

Що вийшло з підготовок та постійних тренувань учасники, батьки, організатори та всі гості побачили 16 листопада в кіноконцертному залі “Арена Центр”. Концерт розпочався о 16:00 і тривав до близько 9-ої вечора. Під час свята гостей розважали харизматичні ведучі, вокальні та танцювальні номери, покази мод, пригощали смаколиками, кавою та алкогольними напоями. Закарбувати такі позитивні моменти можна було на фоні двох неймовірних фотозон – на шоу працювали фотографи та відеооператори.

 

На гостей чекало багато крутих подарунків та приємних сюрпризів, море емоцій та позитивних вражень. В кінці свята оголосили переможців проекту в головній номінації Міні-Міс/Містер “Like”, а також в інших номінаціях. Зазначаємо, що на конкурсі не було ані переможців, ані переможених – кожен учасник/учасниця здобули перемогу в певній номінації та отримали свої подарунки.

 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...