Мед Атлант

Теплокомуненерго готує до запуску котлоагрегат «KRIGER»

У Франківську котлоагрегат «KRIGER» готується до запуску.

Перші тонни деревинної тріски відвантажено в котельню, що на вулиці Медична 17а. Ця котельня забезпечує тепловою енергією обласний державний онкологічний диспансер і обласну психоневрологічну лікарню № 3. Тут при незначних плюсових температурах економічно доцільно для подачі теплової енергії використовували сучасні італійські газові котли «RIELLO», на яких плавно можна регулювати температуру теплоносія відповідно до температури зовнішнього середовища, повідомляють на сторінці теплокомуненерго.

Проте із настанням більш холодних погодних умов, для ощадного використання енергоносіїв (природного газу), прийнято рішення перейти на котел виробництва котлозаводу «KRIGER», що виробляє теплову енергію з використанням альтернативного палива (деревинної тріски).

25 листопада розпочато накопичення деревинної тріски на цій котельні. Протягом дня, завантажені КРАЗи, один за одним, доставляли деревинну тріску до паливоприймального складу. Таким чином було акумульовано перші 24 тонни біосировини. Цієї кількості вистачить на перші три дні сталої роботи котлоагрегату. По мірі спалювання деревинної тріски кількість її буде щоденно поповнюватися.

Пуск котлоагрегату «KRIGER» заплановано розпочати 26 листопада.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...