Мед Атлант

Хор теплокомуненерго запросили виступати до столиці

Хор української пісні «Чорнобривці» ДМП «Івано-Франківськтеплокомуненерго» виїжджає з гастрольним виступом до Києва.

30 листопада співочий колектив запрошено до виступу в Будинку звукозапису Українського радіо, де відбудеться щорічна церемонія нагородження номінантів Волонтерської премії «Євромайдан SOS 2019». «Чорнобривці» мають честь долучитися до заходу та виступити на урочистій церемонії із концертною програмою, повідомляють на сторінці теплокомуненерго.

Ця негрошова премія була заснована у 2014 році з метою підтримати і відзначити звичайних людей, які допомагають військовим в зоні АТО, підтримують поранених у шпиталях, опікуються дітьми-сиротами, шукають домівки безпритульним тваринам, займаються просвітницькою роботою і роблять багато інших важливих для суспільства справ.

Отже, колектив митців хорового співу з Прикарпаття береться ретельно підготуватися до наступного виступу в Києві. Керівники творчого колективу Ірина Павлик та Ярема Павлик, – заслужений працівник культури України, а також концертмейстер Андрій Дейчаківський взялися відшліфувати з виконавцями концертну програму.

Особлива увага керівників хору до філігранового звучання найважчих партій альтів та басів, адже саме вони створюють неповторний поліфонічний колорит багатоголосного співу. Партіям сопрано і тенорів завдання трохи легше, адже вони виконують провідну тему, яка на слуху. Тож, знову і знову відшліфовується звучання окремих партій і на загал. Відбувається «прогонка» цілої програми виступу. Перед «Чорнобривцями» завдання дуже відповідальне.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...