Мед Атлант

Шмигаль представив нового голову Рогатинської РДА. ФОТО

Сьогодні, 29 листопада,  голова обласної державної адміністрації Денис Шмигаль представив нового керівника Рогатинської РДА Володимира Труша працівникам держадміністрації, представникам органів місцевого самоврядування, депутатського корпусу районної ради, громадськості Рогатинщини.

Про це інформує пресслужба Івано-Франківської ОДА.

Як уже повідомлялося, Володимир Труш 28 листопада призначений очільником райдержадміністрації розпорядженням Президента України №419/2019-рп.

Розповідаючи присутнім про Володимира Труша, до слова, уродженця Рогатинщини, очільник області зауважив, що новий керівник має досвід як державної служби, так і роботи в бізнесі, добре розуміє потреби жителів краю і знає його інвестиційний потенціал.

Новопризначеному керівнику Денис Шмигаль окреслив першочергові  та невідкладні завдання.

«Я бажаю новому керівнику використати свої знання та досвід на благо громади. І доручаю виконати три завдання, – наголосив Денис Шмигаль. – Перше з них – не красти і унеможливити це для інших. Завдання друге – це успішно завершити на місцевому рівні реформу децентралізації, медичну  та освітню реформи. Третій блок завдань лежить у етичній площині та дотриманні законодавства. Районна державна адміністрація буде працювати ще рік. Протягом наступного року проходитиме згортання роботи цієї структури. Тому важлива співпраця з майбутніми головами ОТГ для того, щоб інституціональна пам’ять і досвід службовців були збережені для громади і держави».

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...