Мед Атлант

Зеленський заявив, що ціни на опалення для населення мають бути знижені вже в грудні. ВІДЕО

Президент України Володимир Зеленський наголошує, що ціни на опалення для населення мають бути знижені вже в грудні.

Про це глава держави сказав на нараді щодо зменшення тарифів на опалення за участі прем’єр-міністра Олексія Гончарука, відео якої оприлюднено Офісом президента у Facebook, пише “Уніан

Учасники наради обговорили шляхи зниження цін на опалення для українців уже в грудні. “Найголовніше: люди повинні отримати платіжку за грудень, і там повинні бути вже знижені (ціни)”, – наголосив Зеленський.

Учасники наради обговорили шляхи зниження цін на опалення для українців уже в грудні.

“Найголовніше: люди повинні отримати платіжку за грудень, і там повинні бути вже знижені (ціни)”, – наголосив Зеленський.

Президент заявив, що людям треба дати зрозуміти, що “не буде вище, а буде менше”.

Своєю чергою Гончарук зазначив, що для зниження тарифів на тепло необхідно ухвалити відповідний закон.

“У нас є короткий законопроект, дуже короткий, який можна від президента внести як невідкладний, і прийняття цього закону призведе до того, що у нас тариф для населення знизиться”, – сказав Гончарук.

Гончарук уточнив, що, у разі ухвалення такого закону, згідно з прогнозами, тарифи на тепло для громадян можуть зменшитись на 80-130 грн, або на 10-15%. Також прем’єр додав, що на цю зиму споживачів було захищено від зростання тарифів.

Ціни на газ зменшились, а тарифи – ні.Чому так?Шукаємо шляхи, як знизити ціну та зробити так, щоб за грудень українці отримали менші квитанції за опалення.«Платити неможливо, зменшити».#зепрезидент#слуганароду

Опубліковано Володимиром Зеленським Субота, 30 листопада 2019 р.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...