Мед Атлант

Купив в Інтернеті: За “липове” розмитнення євробляхи коломиянин отримав штраф

29 листопада Коломийський міськрайонний суд виніс вирок у справі чоловіка, котрий купив через мережу Інтернет фальшиве свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу.

Як ідеться у вироку суду, чоловік був власником «VOLKSVAGEN PASSAT», 2000 року випуску, на польських номерах. Навесні цього року, “всупереч встановленому законом порядку розмитнення та реєстрації транспортних засобів ввезених із-за кордону, придбав у невстановленої слідством особи через мережу «Інтернет» підроблене свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу”, повідомляють ФРАНКІВЧАНИ

Вже у липні в місті Коломия був зупинений інспектором Коломийського ВП ГУНП за порушення ПДР. Якому і пред’явив фальшиві документи.

У суді обвинувачений свою вину визнав повністю.

Суд ухвалив – визнати чоловіка винним і призначити йому покарання у виді штрафу в розмірі п`ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить 850 гривень. Також стягнути з нього на користь держави процесуальні витрати за проведення судової експертизи в розмірі 1 884 гривні 12 копійок.

Підроблені свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу та 2 підроблені номерні знаки – знищити. Автомобіль – повернути засудженому.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...