Мед Атлант

П’янки, бійки та крадіжки: що робиться на франківському вокзалі. ВІДЕОСЮЖЕТ

Вокзал є першим місцем, яке бачать гості міста. Водночас це одна з найбільш людних точок Івано-Франківська.

Проте зазвичай туристів зустрічають не прекрасні краєвиди та привітні люди, а бійки, кишенькові злодії та п’янки. Проблемою також є те, що в залі очікування часто можна зустріти людей без постійного місця проживання, які після випитого алкоголю вирішили там поспати. Попри те, що на вокзалі постійно чергують працівники Комунального підприємства “Муніципальна варта” та часто приїздить поліція, злочинів менше не стає.

На вокзалі постійно багато людей, тому і крадіжки тут трапляються значно частіше. Та сама історія з людьми, які просять милостиню – чим більше людей, тим вищий шанс отримати гроші. Тим більше, коли люди поспішають, то не розбираються в правдивості документів, які їм показують, а це саме те, що потрібно шахраям, – каже заступник начальника відділу охорони публічного порядку КМ “Муніципальна варта” Андрій Кабанов.

Журналісти видання МІСТО відправились у спільний рейд з муніципалами та поліцією, щоб дізнатися, що коїться на міському вокзалі та чому туди так часто навідують правоохоронці.

Детальніше у сюжеті:

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...