Мед Атлант

Читайте в новому номері журналу “МІСТО”

Розслідування, провокації, репортажі, актуальні інтерв’ю… Новий №30 журналу “МІСТО” вже у продажу:

Вам час виходити з декретної відпустки , але по черзі в садку ваша дитина не проходить. Така ситуація загострюється з року в рік. Батьки обурюються, управління освіти розводить руками. Що робити і до кого звертатися ? Читайте у матеріалі «У садочок – поза чергою»

Медична халатність – міф чи реальність? Кількість трагічних випадків зростає, як і скарг на медпрацівників. А от справ, коли б лікарську вину довели обмаль. Матеріал “Коли помилка лікаря коштує життя?” – у свіжому номері.

Червона нитка, спіднє навиворіт – подібних забобонів в українців вдосталь. І навіть зараз в Івано-Франківську на кожен мікрорайон є хоча б одна бабка, яка викачує яйцем усілякі недуги. Стільки ж це коштує і як працює у провокації від журналістів “МІСТА”.

Проституція – ви її не бачите, але вона є. І попри те, що секс індустрія – це незаконно, завжди знайдуться ті, хто готовий платити за таке задоволення, та ті, хто на цьому заробляє. Наскільки легко в Івано-Франківську знайти таких бажаючих та яка ціна втіхам у свіжому номері.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...