Мед Атлант

У Франківську відбудеться благодійний бал для АТОвців

15 грудня в Івано-Франківську відбудеться бал ветеранів АТО/ООС.

Це благодійний проект до дня Святого Миколая, який проводиться вперше. Учасниками заходу будуть самі АТОвців, їхні рідні та волонтери. Головною подією стане виступ ветеранів.

Цей захід ми організовуємо не для самих бійців, а для їхніх рідних, які постійно підтримували воїнів та завжди чекали вдома. Маємо надію, що це свято принесе їм багато позитивних емоцій, – каже один з організаторів балу, член правління Міської Асоціації учасників АТО Назарій Кішак.

Захід розпочнеться о 17:00 в готелі “Надія”. Діє обов’язковий дрес-код: для жінок це бальна або вечірня сукня, а для чоловіків військова форма або костюм.

Зараз ми активно тренуємося та готуємося до балу. Дуже класно, що у нас є можливість якось допомогти дітям, зібрати кошти, щоб потішити їх в таке чудове свято, – додає співорганізатор заходу та учасник АТО Олег Курпіль.

На вході до залу будуть стояти скриньки для пожертв. Кожен охочий зможе вкинути туди гроші та допомогти придбати подарунки для Центру соціально-психологічної реабілітації дітей.

Подарунки потребуючим дітям буде вручати пара-переможець конкурсу. Ми дізналися, що потрібно діткам, тому купимо тільки ті речі, які справді необхідні, – підсумував співорганізатор балу Микола Блащук.

 

 

 

 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...